Kontakt

Gerne können Sie sich bei Fragen und Anliegen an uns wenden.

FAQ

Mahtuuko juhlatilaan bändi?


Bändi mahtuu juhliin joissa vieraita 80 tai alle.
Saako tilassa polttaa kynttilöitä? Entä pihalla ulkotulia?


Tarjoamme tilan vuokraajille led-tuikkuja käyttöön. Korkeita (kruunu) kynttilöitä saa käyttää valvotusti ja niin, että kynttilän jalassa on sen sammuttava klipsu. Pihalla saa käyttää ulkotulia turvallisilla alustoilla, riittävän kaukana rakennuksista.
Tuleeko juhlatilaa vuokratessa lisäkustannuksia?


Vuokratessasi juhlatilan koko viikonlopuksi käytössäsi on rakennuksen alakerta, sisältäen juhlatilan, vessat, keittiön peruslaitteineen ja kylmiöineen. Edellä luetellut kuuluvat perushintaan. Halutessasi hyödyntää tilaisuudessasi muiden rakennuksien tiloja tai muita lisäpalveluita näistä veloitetaan erikseen. Myös astiastot sisältyvät hintaan.
Milloin tilaan saan avaimet? Milloin ne tulee palauttaa?


Vuokratessasi tilan koko viikonlopuksi pe-su, saat avaimet pe aamuna klo 07.00 alkaen, milloin sinulle parhaiten sopii. Avaimien palautus sunnuntaina viimeistään klo 20.00 mennessä. Ylimääräinen päivä järjestelyitä varten on 120 € / vrk.
Kuinka myöhään saa juhlia?


Puolestamme voitte juhlia aamuun asti, mutta klo 22 jälkeen äänentoistolaitteita ei saa olla pihalla. Juhlien järjestäjä on vastuussa yleisestä järjestyksenvalvonnasta ja siitä etteivät vieraat aiheuta häiriötä.
Saako juhlatilaan tuoda koiria?


Juhlatilaan saa tuoda opas- ja avustajakoiria poislukien keittiö. Koiravieraat ovat tervetulleita pihalle, mutta toivomme näistä ilmoitettavan etukäteen.
Saako kauttanne tilattua pitopalvelun?


Yrityksemme toimintaan ei kuulu pitopalvelu, mutta suosittelemme mielellään paikallisia yhteistyökumppaneitamme.
Onko juhlatila esteetön


Juhlatilaan johtaa pyörätuoliramppi. Tilassa ei ole kynnyksiä. Erillinen tilava inva-WC löytyy viereisestä rakennuksesta.
Pitääkö tehdä alkoholi-ilmoitus poliisille jos tarjoilua?


Juhlan järjestäjä on velvollinen tekemään alkoholi-ilmoituksen, mikäli juhlissa on alkoholitarjoilu. Lisää ilmoituksesta ja teosta löydät tämän linkin kautta: https://www.poliisi.fi/luvat/muut_lupa_ja_ilmoitusasiat/ilmoitus_alkoholitarjoilusta
Miten teen varauksen? Miten maksan? Voinko peruuttaa varauksen?


Voit tehdä varauksen sähköpostiin info@harkalankoulu.fi tai puhelimitse 040 - 967 4800. Voit maksaa varausmaksun verkkopankkitunnuksilla suoraan verkkokauppamme kautta. Tai sovitusti lähetämme sinulle sähköpostilla 150,00 euron laskun varauksesta, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Voit maksaa varausmaksun myös pankkikortilla paikanpäällä. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on maksettu. Varaus on sitova. Voit peruutta varauksen ilman perusteluita. Varausmaksu palautetaan jos peruutat tilan varauksen kuukausi ennen varattua ajankohtaa. Pidätämme palautuksesta meille aiheutuneet pankkikulut (n.6€) Loppumaksu viikonlopun varauksesta laskutetaan juhlaviikolla. Mahdolliset rikkoutuneet astiat tai laskutuksen jälkeen tilatut lisäpalvelut laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Onko mahdollisuutta liputukseen?


Valitettavasti pihallamme ei ole toistaiseksi lipputankoa.
Missä voin lukea tilan vuokrasopimuksen?


Tilan vuokrauksen sopimusehdot löydät verkkosivuiltamme osoitteesta: https://www.harkalankoulu.fi/juhlatilan-vuokrasopimus. Sopimus astuu voimaan kun olet suorittanut varausmaksun.

Demokratie gestalten.

Zukunft schaffen.

  • Facebook - Weiß, Kreis,
  • Twitter - Weiß, Kreis,
  • Instagram - Weiß Kreis
  • LinkedIn - Weiß, Kreis,